Se realizeaza o maioneza din cartofi:se fierb cartofii, se curata, se dau prin razatoarea mica, se amesteca apoi cu un ou intreg si se freaca cu ulei pana se obtine o maioneza mai tare; daca e prea moale se poate adauga un cartof, iar daca este prea tare se adauga putina apa.
Separat se dau prin razatoarea mica morcovii si telina, se pun peste maioneza si se amesteca. Potriviti de sare. Nu va recomand sa folositi maioneza fara cartofi caci nu mai iese salata la fel de gustoasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii