Spalati si curatati telina si merele, taiati-le julien si puneti-le in apa rece, amestecata cu sucul de la 1 lamaie, pentru a nu se innegri.
Din 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar si ulei faceti o maioneza mai consistenta. Intre timp, fierbeti pieptul de pui in apa cu un praf de sare, timp de 15-20 minute, si apoi taiati-l julien. Stoarceti telina si merele si amestecati-le cu maioneza si pieptul de pui.
Potriviti de sare si piper si serviti cu salata verde si felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii