Telina se spala bine, se curata de partea lemnoasa si se da prin razatoarea cu gauri mari. Dintr-un galbenus fiert tare si un galbenus crud, sarat dinainte, care se freaca bine, mereu in acelasi sens, cu uleiul turnat picatura cu picatura, se prepara o maioneza care apoi se subtiaza cu zeama de lamiie turnata, de asemenea, putin cite putin. Cind maioneza este gata, se taie marunt castravetii, se amesteca bine cu maioneza si totul se toarna peste telina din salatiera. Se amesteca din nou totul bine de tot, se gusta de sare, daca este necesar se mai adauga, apoi se netezeste suprafata si se garniseste cu foi de salata verde sau varza rosie taiata ca taiteii. Se presara deasupra albus fiert tare si tocat marunt.
Se serveste imediat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii