Se curata portocalele de coaja si se inlatura pe cat posibil si pielita, una din portocale se stoarce separat;
Se pun feliile de portocala intr-un bol, se amesteca cu telina taiata, cu ceapa, cu rosiile si cu laptucile;
Se adauga in sucul de portocala usturoiul pisat, menta, uleiul de masline, otetul balsamic si se amesteca bine pana se omogenizeaza sosul. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii