Ingrediente
250g. salata chinezeasca,, 150g. tulpini de telina,, 1 mar acrisor,, 4 linguri suc de lamaie,, 3 portocale,, 2 linguri ulei de florea soarelui,, 125g. iaurt,, 1 lingura unt,, sare,, piper proaspat macinat,, 2 felii de paine toast, 1/2 manunchi de patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
2.Merele nu se curata de coaja, se taie in doua , se scot semintele si casa semintelorsi se taie felii. Imediat se stropesc cu suc de lamaie.
3.Portocalele se curata de coaja , se indeparteaza pielita alba , care este amaruie,si se despart in bucati. Sucul de lamaie se amesteca cu uleiul, iaurtul sarea si piperul.
4.Feliile de paine de sandwich se taie cubulete si se rumenesc in unt fierbinte. Se amesteca apoi cu varza chinezeasca, tulpinile de telina , merele ,portocalele si patrunjelul tocat fin. Se amesteca apoi cu sosul de iaurt.