autor:

Fara foto

» » Salate

salata de toamna

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
3 kg. ardei verzi, 3 kg. gagosari verzi, 3 kg. gogonele verzi, 1l ulei, un borcan de mustar, 1/2 l otet, 2 l apa, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele si se taie in sferturi sau felii in functie de marimea lor.
Se prepara o solutie din otet si apa in proportie de 1otet la 2 apa, se da in clocot si se oparesc foarte putin toate legumele.
Dupa care se lasa sa se raceasca pe o tava.
Se face o maioneza din mustar si ulei , se sareaza dupa gust si se amasteca cu toate legumele.
Se aseaza in borcane . Se poate pune cateva bucatele de hrean in fiecare borcan , pentru ca preparatul sa reziste mai bine. Se inchide borcanul . Nu este nevoie de sterilizare. Se serveste ca salata la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata  de toamna Noni

Salata de toamna Noni

Pieptul de pui se taie cubulete , se prajeste in unt la tigaie la foc iute se adauga condimentele(cimbru,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci
Salata de verdeturi, cartofi noi si prosciutto

Salata de verdeturi, cartofi noi si prosciutto

1. Fierbe cartofii in apa cu sare si foaia de dafin timp de 15-25 minute, pana cand s-au inmuiat.Scurge-i

3 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • 3 kg. ardei verzi
  • 3 kg. gagosari verzi
  • 3 kg. gogonele verzi
  • 1l ulei
  • un borcan de mustar
  • 1/2 l otet
  • 2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Bulion de gogosari cu ierburi aromate Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne. Se pune la fiert

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Bucate la borcan
Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Salata greceasca