autor:

Fara foto

» » Salate

salata de toamna

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
3 kg. ardei verzi, 3 kg. gagosari verzi, 3 kg. gogonele verzi, 1l ulei, un borcan de mustar, 1/2 l otet, 2 l apa, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele si se taie in sferturi sau felii in functie de marimea lor.
Se prepara o solutie din otet si apa in proportie de 1otet la 2 apa, se da in clocot si se oparesc foarte putin toate legumele.
Dupa care se lasa sa se raceasca pe o tava.
Se face o maioneza din mustar si ulei , se sareaza dupa gust si se amasteca cu toate legumele.
Se aseaza in borcane . Se poate pune cateva bucatele de hrean in fiecare borcan , pentru ca preparatul sa reziste mai bine. Se inchide borcanul . Nu este nevoie de sterilizare. Se serveste ca salata la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata  de toamna Noni

Salata de toamna Noni

Pieptul de pui se taie cubulete , se prajeste in unt la tigaie la foc iute se adauga condimentele(cimbru,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci
Salata de castraveti proaspeti

Salata de castraveti proaspeti

1. Se spala castravetii si se curate de coaja. Apoi se taie feliute subtiri. 2. Se adauga sarea

7 voturi    3 comentarii
25 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • 3 kg. ardei verzi
  • 3 kg. gagosari verzi
  • 3 kg. gogonele verzi
  • 1l ulei
  • un borcan de mustar
  • 1/2 l otet
  • 2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de cartofi- specific tarilor arabe