Legumele se spala,apoi se curata si se lasa sa se scurga de apa.Putem sa tocam toate legumele sau putem sa dam morcovul si telina prin razatoare,iar celelalte legume sa le taiem rondelesau cubulete.Se sareaza,apoi lasam pana a doua zi pentru a se lasa compozitia.Se adauga restul de ingrediente.Se amesteca bine apoi se introduce in borcane.Se sterilizeaza pentru 20-30 de minute,in functie de capacitate.dupa sterilizare,borcanele se aseaza intr-un loc racoros si intunecat.Salata se poate consuma dupa doua saptamani.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii