Ingrediente
450 g cartofi rosii mici, taiati În opt, 1/3 cana suc proaspat de lamâie, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri mustar de Dijon, 1/2 lingurita sare, 340 g fasole verde, taiata În bucati de 5 cm, 2 bucati de ton (grosime 2,5 cm, 700 g În, total), 1/2 lingurita piper, 0,5 I rosii cherry, taiate În jumatati, 1 legatura nasturel, cu cozile tari scoase, 1 andiva belgiana, taiata pe lat În felii de 1 cm, Sos:, Sos Knorr Mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
minute sau pâna când sunt fragezi. Se scurg.
Între timp, Într-un castron mare, se amesteca
sucul de lamâie, uleiul, mustarul si 1/4 lingurita de
sare. Se adauga cartofii cât mai sunt calzi si se
amesteca bine.
Într-o oala de fiert la aburi se fierbe fasolea verde
4 minute sau pâna când este crocanta-frageda. Se
pune fasolea În castronul cu cartofi si se amesteca
bine.
Între timp, se Încalzeste În prealabil gratarul. Se
pune tonul pe gratar si se presara cu restul de
1/4 lingurita de sare si cu piperul. Se frige la 15 cm
de flacara, 3 minute pe fiecare parte, ca sa lasa În
sânge.
În castron, se pun rosiile, nasturelul si andivele,
amestecând bine. Pentru servit, se taie tonul În felii
si se asaza peste salata amestecata, peste care se toarna sosul Knorr Mediteranean