Orezul se fierbe cu putina sare,apoi se lasa sa se raceasca..Conserva de ton se scurge,iar carnea se marunteste cu furculita.
Ceapa si frunzele de ruccola se toaca.
Castravetele ,se curata si se taie cuburi.
Rosiile se taie sferturi.
Toate ingredientele pregatite se amesteca.
Se face un dressing din otet,miere,ulei si apa si se potriveste apoi de sare si piper;se adauga la salata si se amesteca.
Salata se serveste in pahare si se decoreaza cu ruccola.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii