Orezul se fierbe cu putina sare,apoi se lasa sa se raceasca..Conserva de ton se scurge,iar carnea se marunteste cu furculita.
Ceapa si frunzele de ruccola se toaca.
Castravetele ,se curata si se taie cuburi.
Rosiile se taie sferturi.
Toate ingredientele pregatite se amesteca.
Se face un dressing din otet,miere,ulei si apa si se potriveste apoi de sare si piper;se adauga la salata si se amesteca.
Salata se serveste in pahare si se decoreaza cu ruccola.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii