autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de ton cu porumb

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
3 cutii ton maruntit in ulei 3 oua(2 fierte 1 crud) 1 cutie porumb dulce de 300g ulei pt maioneza zeama de lamaie sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune tonul din conserva la scurs, se pune si porumbul la scurs, intre timp se prepara maioneza din 2 oua fierte si unul crud, cand e gata maioneza se amesteca bine cu tonul pana se omogenizeaza si se adauga zeama de lamaie dupa gust si pe urma se pune si porumbul amestecanduse bine, se pune sare dupa gust .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu ton si porumb

Salata cu ton si porumb

Se spala bine salata,se taie fasii marunte,se amesteca cu tonul,cu porumbul scurs bine si cu maslinele.Se

7 voturi    5 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salata cu ton,masline si boabe de porumb

Salata cu ton,masline si boabe de porumb

Punem intr-un bol tonul (pe care l-am scurs de ulei),maslinele feliate,porumbul boabe,cativa muguri

6 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cutii ton maruntit in ulei 3 oua(2 fierte 1 crud) 1 cutie porumb dulce de 300g ulei pt maioneza zeama de lamaie sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene