Salata se spala si se scurge bine, apoi se taie portivit. Se pune deasupra ceapa taiata fin. Peste ceapa punem tonul . Peste ton punem morcovul ras, porumbul si maslinele. Acum salata frumos inaltata se presara cu stafide si cubulete de ananas.
Castravetele il taiem in feliute subtiri rotunde, rosia o taiem in rondele si apoi fiecare felie in jumatate si oul il taiem in felii rotunde.
Acum pe marginea platoului cu salata punem o feliuta de castravete, o jumatate de feliuta de rosie si deasupra castravetelui punem o feliuta de ou si tot asa de jur imprejurul salatei.
Inainte de a se servi se pun sarea, otetul si uleiul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii