autor:

Vekas

» » Salate

SALATA DE VARA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
1 rosie,, 8 ridichi,, 200g.castraveti,, 200g.salata verde,, 1 ardei,, 80g.piept de curcan(fiert sau afumat),, 80g.cascaval,, 1 lingura otet,, 1 lingura mustar,, sare,, zahar,, piper alb macinat,, 1/2 legatura patrunjel,, 1dl.ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Ridichile se spala ,se taie felii;castravetii , rosiile, ardeiul se taie julien.
2.Intr-un bol se amesteca uleiul cu mustarul, otetul, patrunjelul taiat fin,sare, piper ,peste care se pune 1 dl. apa.
3.Se pun in acest sos ridichile ,salata spalata si rupta fasii, rosia ,castravetii si ardeiul.Se amesteca usor toaate ingredientele .
4.Peste legume se presara pieptul de curcan si cascavalul taiate cubulete.Se acopera cu folie si se da la rece pentru 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE VARA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vara cu dovlecel

Salata de vara cu dovlecel

Se spala dovlecelul, nu se decojeste, in schimb se taie rondele. Se elimina astfel codita. Se pune

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de vara cu cartofi prajiti

Salata de vara cu cartofi prajiti

Salata se spala si se rupe cu mana ( nu o taiem cu cutitul sa nu oxideze), spalam si celelalte legume,

8 voturi    5 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Pentru a fi mai consistenta eu am adaugat si putina telemea de bivolita.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 iulie 2008

    Se poate adauga si o legatura de marar verde tocat marunt.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie,
  • 8 ridichi,
  • 200g.castraveti,
  • 200g.salata verde,
  • 1 ardei,
  • 80g.piept de curcan(fiert sau afumat),
  • 80g.cascaval,
  • 1 lingura otet,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • zahar,
  • piper alb macinat,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1dl.ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Pentru a fi mai consistenta eu am adaugat si putina telemea de bivolita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de castraveti proaspeti