autor:

Vekas

» » Salate

SALATA DE VARA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
1 rosie,, 8 ridichi,, 200g.castraveti,, 200g.salata verde,, 1 ardei,, 80g.piept de curcan(fiert sau afumat),, 80g.cascaval,, 1 lingura otet,, 1 lingura mustar,, sare,, zahar,, piper alb macinat,, 1/2 legatura patrunjel,, 1dl.ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Ridichile se spala ,se taie felii;castravetii , rosiile, ardeiul se taie julien.
2.Intr-un bol se amesteca uleiul cu mustarul, otetul, patrunjelul taiat fin,sare, piper ,peste care se pune 1 dl. apa.
3.Se pun in acest sos ridichile ,salata spalata si rupta fasii, rosia ,castravetii si ardeiul.Se amesteca usor toaate ingredientele .
4.Peste legume se presara pieptul de curcan si cascavalul taiate cubulete.Se acopera cu folie si se da la rece pentru 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE VARA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vara

Salata de vara

Se prepara maioneza dintr-un ou fiert, unul crud si o cescuta de ulei. Apoi am adaugat o lingura

7 voturi    3 comentarii
40 min
Salate reci
SALATA DE VARA CU BRANZA FETA

SALATA DE VARA CU BRANZA FETA

Salata verde se spala bine si se rupe fasii mari. Rosiile se taie in sferturi. Castravetii se taie

5 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Pentru a fi mai consistenta eu am adaugat si putina telemea de bivolita.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 iulie 2008

    Se poate adauga si o legatura de marar verde tocat marunt.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie,
  • 8 ridichi,
  • 200g.castraveti,
  • 200g.salata verde,
  • 1 ardei,
  • 80g.piept de curcan(fiert sau afumat),
  • 80g.cascaval,
  • 1 lingura otet,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • zahar,
  • piper alb macinat,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1dl.ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Pentru a fi mai consistenta eu am adaugat si putina telemea de bivolita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei