Se spala ingredientele (rosiile, castraveti, ceapa verde si salata), se taie cubulete micii rosiile, castravetii curatati de coaja si se taie feliute, apoi se adauga si ceapa taiata si ea si salata verde se taie marunt, apoi se adauga langa castraveti, ceapa si rosiii. Cand ati taiat toate aeste legume se condimneteaza cu sare, piper si se pune ulei si otet dupa gust, iar la sfarsit se pune un pic de busuioc ca sa-i dea un gust aparte, aceasta salata se poate folosi simpla sau la o garnitura, o friptura. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii