Se taie rosioarele, ridichioarele felii si ceapa verde si se stropesc cu putina lamaie si se amesteca impreuna intr-o salatiera. Se scot cu o lingurita speciala rotunduri din harbuz si se adauga la salata. Se adauga brinza cubulete si maslinele si se stropeste cu ulei.
Se pregateste dresingul si se amesteca toata salata usor ca brinza sa nu se sfarime. Este bine de pregatit aproape de servire nu este buna mult timp in frigider ptr ca harbuzul lasa apa. Se poate pregati totul si harbuzul de adaugat ultimul. Este osalata gustoasa de servit cu bagheta proaspata,pe foi de salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii