autor:

mariana

» » Salate

salata de vara

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
- 1 buc. salata, - 3 frunze spanac verde, - 3 frunze macris, - 2 ridichi albe, - 1 ou fiert, - 5-6 masline, - bucatele de cascaval, - vageta, piper negru, cili, - ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

- se taie feliute verdeturile, ridichile, oul si cascavalul se pun bucatele marunte, se amesteca piper, sare, vegeta dupa gust, se stropeste cu putin ulei de masline
- se poate pune iaurt sau sana in loc de ulei cine doreste
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA DE VARA

SALATA DE VARA

Mai intai se coace vanata si ardeii grasi.Vanata dupa ce s-a copt se curata si se lasa la scurs.Ardeii

13 voturi    10 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata de vara

Salata de vara

Se spala bine frunzele de salata si se usuca dupa care se taie in fisii subtiri. Celelalte ingridente

7 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1 buc. salata
  • - 3 frunze spanac verde
  • - 3 frunze macris
  • - 2 ridichi albe
  • - 1 ou fiert
  • - 5-6 masline
  • - bucatele de cascaval
  • - vageta
  • piper negru
  • cili
  • - ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
tiramisu

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de cruditati