Se taie rosiile si castravetii bucati. Rosiile cherry se lasa intregi. Ceapa se taie solzisori. Tocam cateva frunze de busuioc. Taiem feliile de paine cuburi de 2 cm X 2 cm.
Se incing 2-3 linguri ulei masline intr-o tigaie. Se pun cuburile de paine si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai toarna 2 linguri de ulei peste sa fie bine acoperite. Se prajesc la foc iute cateva minute, amestecand pana se fac crocante si rumene.
Intr-un bol se amesteca legumele pe care le condimentam cu sare, busuiocul tocat si putin ulei de masline, se pun apoi crutoanele si se sfarma deasupra branza burduf. Se amesteca usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii