SALATA DE VARA CU OUA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua;
  • 1 salata verde;
  • 1 legatura de ceapa vedr;
  • 1 legatura de ridichi;
  • 4 linguri de smantana;
  • 2 linguri de ulei;
  • 4 linguri iaurt;
  • 1 lingurita mustar;
  • 1 legatura marar verde;
  • sare, piper, busuioc.

Mod de preparare

Se spala ouale si se pun la fiert 10 minute, dupa care se scot si se pun in apa rece, se curata si se taie felii groase (se pot da prin razatoarea mare, depinde fiecaruia cum ii place);

Salata se spala fruza cu frunza, se usuca bine de apa (se poate usca si intr-un prosop de hartie), se rupe bucati mici, se pune intr-un bol mare;

Ridichile spalate si curatate se taie felii subtiri, ceapa curatata/spalata se taie ucati de 1 cm, iar verdeata spalata se toaca marunt;

Se amesteca toate ingredintele de mai sus, se condimenteaza ,se asezoneaza, dupa gust;

Separat se pregateste un dressing din iaurt, smantana, mustar, ulei, care se pastreaza separat, iar in momentul cand se serveste salata fiecare isi pune cat ii trebuie (daca se pune inainte in salata exista posibilitatea sa aveti un esec, aceasta se inmoaie).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise