Se spala ouale si se pun la fiert 10 minute, dupa care se scot si se pun in apa rece, se curata si se taie felii groase (se pot da prin razatoarea mare, depinde fiecaruia cum ii place);
Salata se spala fruza cu frunza, se usuca bine de apa (se poate usca si intr-un prosop de hartie), se rupe bucati mici, se pune intr-un bol mare;
Ridichile spalate si curatate se taie felii subtiri, ceapa curatata/spalata se taie ucati de 1 cm, iar verdeata spalata se toaca marunt;
Se amesteca toate ingredintele de mai sus, se condimenteaza ,se asezoneaza, dupa gust;
Separat se pregateste un dressing din iaurt, smantana, mustar, ulei, care se pastreaza separat, iar in momentul cand se serveste salata fiecare isi pune cat ii trebuie (daca se pune inainte in salata exista posibilitatea sa aveti un esec, aceasta se inmoaie).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii