Se spala legumele, rosiile se taie pe din doua si dupa aceea felii, ardeii se taie pe din doua, se curata de seminte si se taie julienne, castravetii se curata de coaja si se taie cuburi, salata verde se rupe cu mana in bucati nu prea mici.
Atentie! Rucola nu se spala!
Pieptul de pui se frige pe gratar sau tigaie cu putin ulei. Se monteaza pe o farfurie adanca mai mare sau intr-un bol incepand cu salata verde, castravetii, ardeii, rosiile, se presara rucola peste salata, dupa aceea se pune pieptul de pui taiat julienne (fidelute mai mari), se presara crutoanele de paine, mugurii de pin se prajesc putin intr-o tigaie fara ulei si se arunca peste salata, se adauga uleiul de masline, sare, piper,lamaie si zeama de lamaie. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii