Se curata varza si se spala, se scoate cotorul, apoi se taie subtire. Se sareaza usor si se freaca intre palme pentru ca sa se inmoaie. Se stoarce zeama, apoi varza se asaza in salatiera, se toarna otet amestecat cu putin zahar si se lasa totul sa stea timp de 30-40 minute. In salata de varza se pot adauga 2-3 morcovi rasi, frunze de patrunjel sau telina taiate marunt si o lingura de ulei. Salata se poate prepara si in felul urmator. Varza tocata se pune intr-o cratita, se adauga sare si otet si amestecind mereu se tine la foc pina scade si se inmoaie. Dupa aceea se lasa sa se raceasca si se adauga putin zahar si ulei.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii