Se spala si se scutura varza, se taie in lamele ca taieteii,Se adauga ierburile taiate marunt (patrunjel, cimbru), sucul de la lamaie,ceapa taiata in rondele subtiri si parzul. Se stropeste totul cu un sos facut din 2linguri mustar si 1lingura de otet cu 1 lingura de apa.
Se pcaleste costita in unt, se taie cele 2 felii de paine in cubulete si se adauga lanaga costita pe foc.
Dupa ce sau aurit putin pe foc, se rastoarna peste varza preparata anterior cu sosul de mustar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii