Speli cartofii, ii fioerbi in coaja si cand sunt gata ii decojesti si ii razi. Toci varza si o so o amesteci cu cartofi fierti si rasi si cu mararul taiat fin. Faci o maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud si ulei,apoi o maesteci cu usturoil pisat. Adaugi acest sos,peste varza si o omogenizezi. In zile de post folosesti maioneza de post. Ornezi salata cu felii de rosii si masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii