autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de varza cu peste afumat - reteta proprie

Autor: cam (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cam (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 peste afumat, 1/2kg varza cruda, 1/2kg castraveti proaspeti, 1 cepa, 4-5 catei usturoi, , ulei sau maioneza,, sare -daca mai trebuie, patrunjel- mult sau putin tot dupa gust, otet, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Toate legumele se taie ca la orice salata, iar la peste se scoat oasele se rup bucalete si se amesteca peste restul legumelor. Se condimenteaza dupa gust. Usturoiul se taie felii, ca la salata de castraveti. Pofta buna!



Tips: alegeti cantitatile pe care le doriti dupa gust, dar neaparat sa fie aceste legume si condimente
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza cu peste afumat - reteta proprie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata austriaca de peste

Salata austriaca de peste

Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa. Conserva de

2 voturi    0 comentarii
40 min
Salate cu peste
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1/2 peste afumat
  • 1/2kg varza cruda
  • 1/2kg castraveti proaspeti
  • 1 cepa
  • 4-5 catei usturoi
  • ulei sau maioneza,
  • sare -daca mai trebuie
  • patrunjel- mult sau putin tot dupa gust
  • otet
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Penne cu legume și cod