Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa timp de 20 de minute,
Carnea de gasca se fierbe in apa cu delicat, se taie cubulete si apoi se pune intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumeneste.
Intr-un bol punem varza taiata fideluta, morcovul ras, sfecla rosie data pe razatoarea mare, boabele de porumb, cubuletele de carne si asezonam cu knorr dressing grecesc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii