Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa timp de 20 de minute,
Carnea de gasca se fierbe in apa cu delicat, se taie cubulete si apoi se pune intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumeneste.
Intr-un bol punem varza taiata fideluta, morcovul ras, sfecla rosie data pe razatoarea mare, boabele de porumb, cubuletele de carne si asezonam cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii