autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de vinete

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 kg. vinete, , 50 g. ulei, , cateva picaturi de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Coaceti vinetele pe o tabla. Curatati-le dupa ce s-au racit un pic siapoi lasati-le la scurs circa jumatate de ora. Tocati-le bine putin cateputin, apoi amestecati-le intr-un castron. Adaugati treptat uleiul sipicaturile de lamaie. La sfarsit amestecati cu maioneza sau cu ceapa, dupapreferinte. De preferat a se servi rece si cu rosii sau ardei copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe aragaz,in cuptor sau la gratar.Cand vinetele se inmoaie si scad din volum inseamna

16 voturi    12 comentarii
30 min
Salate de legume
SALATA DE VINETE

SALATA DE VINETE

Se spala vinetele, se sterg si se coc. Dupa ce au fost coapte se curata de coaja si se lasa la scurs

4 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata combinata a la Tradaro