Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 mai 2009
Ingrediente
3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamiie, sau otet, o lingura de ceapa rasa fin, sare
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
Mod de preparare
Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei pregatiti maioneza. Coaceti
vinetele pe jar viu sau pe flacara, curatati-le si tocati-le bine. Cind
vinetele tocate s-au racit, combinati-le cu maioneza, ceapa rasa si
potriviti de sare. Puneti vinetele pe platou si decorati cu felii de rosii
si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru
1 vot
1 comentariu
3h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate