Se coc vinetele si se lasa sa sa raceasca si sa se scurga . Dupa care le cureti de coaja Coci rosiile, apoi le cureti, cat mai calde. Pisezi usturoiul, dupa care toci si vinetele, si rosiile cu un satar din lemn. Le amesteci intre ele si cu usturoiul pisat. Adaugi ulei, ca la maioneza, frecand continuu, pana devine o crema. Sarezi, piperezi dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii