Coacem vinetele si apoi le lasam sa se raceasca.Le curatam f bine si le tocam pe fund de lemn cu satar de lemn sau , daca nu avem, cu marginea unei linguri de lemn.De evitat metalul.Le punem intr-un castron apoi, adaugam maioneza, smantana( in felul asta scadem din cantitatea de maioneza adugata si e un pic mai light), usturoiul zdrobit, sarea si piperul dupa gust. O dam la rece. Se poate servi cu rosii, ardei, copti sau natur, sau chiar simpla, pe o felie de paine proaspata.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii