Coacem vinetele si apoi le lasam sa se raceasca.Le curatam f bine si le tocam pe fund de lemn cu satar de lemn sau , daca nu avem, cu marginea unei linguri de lemn.De evitat metalul.Le punem intr-un castron apoi, adaugam maioneza, smantana( in felul asta scadem din cantitatea de maioneza adugata si e un pic mai light), usturoiul zdrobit, sarea si piperul dupa gust. O dam la rece. Se poate servi cu rosii, ardei, copti sau natur, sau chiar simpla, pe o felie de paine proaspata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii