Vinetele subtiri,tinere,se coc pe flacara de aragaz.Se curata,se toaca inainte de a se raci.Cand vinetele sunt bine tocate,se adauga uleiul treptat si se bate bine,apoi se adauga ceapa tocata marunt si sare.Se asaza in salatiera si se garniseste cu felii de rosii si ardei grasi.Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au copt,altfel se innegresc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii