Vinetele si ardeii se coc. Se curata de coaja. Vinetele se pun in strecuratoare, se pun sub apa rece sa sa elimine zeama amaruie. Se lasa sa se scurga si apoi se toaca cu un cutit de lemn. Ardeii copti se curata de coaja se spala si apoi se toc cubulete. Ceapa se taie foarte marunt. Se amesteca bine vinetele cu ceapa si uleiul. Se adauga apoi ardeiul copt , sare dupa gust si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii