1. Se taie vinetele felii subtiri, se pun intr-o strecuratoare, se presara peste ele sare si se lasa sa stea 15-20 de minute.
2. Dovleceii se taie felii subtiri - pe lung - si se pun deoparte. Vinetele clatite cu apa rece si zvantate se ung cu ulei pe ambele parti si se aseaza pe o tava. Se baga la cuptor - sub gril -, se rumenesc usor, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
3. Se pun intr-un castron vinetele, feliile de dovlecei, uleiul, coriandrul si piperul, se toarna peste ele sucul de lamaie si de portocala si se amesteca bine. Salata astfel preparata se serveste ca aperitiv sau ca garnitura langa felul principal.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii