autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de vinete cu dovleac

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
1 kg. vinete coapte, 500 gr. dovleac turcesc, o ceapa, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15 minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pina se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de ravioli cu branza si ton

Salata de ravioli cu branza si ton

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste punem ravioli, le lasam sa fiarba

0 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata de Naut

Salata de Naut

Pasul 1 Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de naut cu vinete