Se coc vinetele. Dovleceii se curata de coaja se taie rondele si se fierb pana se sfarama.
Se curata vinetele, se toaca, se adauga dovleceii scursi de zeama si pasati (ca piureul), apoi se freaca amestecul cu ulei ca la vinetele obisnuite.
Se adauga sare, ceapa tocata marunt, sau data pe razatoare.
Facultativ: se amesteca cu 2 linguri maioneza
Se aseaza salata in castron sau platou, se orneaza cu rosii si se da la frigider pentru 2-3 ore.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii