Se coc vinetele. Dovleceii se curata de coaja se taie rondele si se fierb pana se sfarama.
Se curata vinetele, se toaca, se adauga dovleceii scursi de zeama si pasati (ca piureul), apoi se freaca amestecul cu ulei ca la vinetele obisnuite.
Se adauga sare, ceapa tocata marunt, sau data pe razatoare.
Facultativ: se amesteca cu 2 linguri maioneza
Se aseaza salata in castron sau platou, se orneaza cu rosii si se da la frigider pentru 2-3 ore.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii