Coacem vinetele in cuptor si le curatam de coaja. Taiem marunt ceapa si morcovul si le calim in putin ulei. Amestecam vinetele racite cu ceapa , morcovul (deasemenea, racite )si cu rosiile , taiate cubulete, si dam totul prin masina de tocat carne.Prajim compozitia obtinuta in restul de ulei pana se ingroasa. Adaugam sare si piper dupa gust. Se da la rece. Se presoara ceapa verde tocata. Pofta buna !!!!!!!. CUGETARE : Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile. ( F BACON )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii