Coacem vinetele in cuptor si le curatam de coaja. Taiem marunt ceapa si morcovul si le calim in putin ulei. Amestecam vinetele racite cu ceapa , morcovul (deasemenea, racite )si cu rosiile , taiate cubulete, si dam totul prin masina de tocat carne.Prajim compozitia obtinuta in restul de ulei pana se ingroasa. Adaugam sare si piper dupa gust. Se da la rece. Se presoara ceapa verde tocata. Pofta buna !!!!!!!. CUGETARE : Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile. ( F BACON )
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii