Se coc vinetele pe o plita pe aragaz, rasucindu-le pe toate partile, dupa care se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, iar apoi se pun la scurs. Se toaca vinetele marunt pe un blat de lemn sau cu mixerul. Ceapa se toaca marunt sau se da pe razatoarea cu ochiuri mici, iar usturoiul se piseaza. Se face maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustar si ulei. Se pun vinetele tocate peste maioneza, se adauga ceapa si usturoiul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper si se adauga putina de zeama de lamaie sau otet si se amesteca.
Sugestie: Se serveste pe paine cu salata de rosii.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii