-cartofii se pun la cuptor in folie de aluminiu, iar cand sunt gata se scoate miezul din coaja cu o lingura, astfel incat bucatile de cartof sa fie cat mai mari; se pun in castron sa se raceasca.
- se taie pieptul de pui in fasii lungi si subtiri, se marineaza cu sare, piper, chimion, fulgi de chilli, ulei de masline si un strop de limoncello; puiul marinat se pune apoi in wok si se caleste, pe urma se pune si el in castron.
- fasolea verde este deja fiarta, deci doar se spala, se scurge si apoi se caleste maxim doua minute in cateva linguri de ulei de masline in care am pus in prealabil 4 catei de usturoi pisat; flacara sa fie mica si fasolea amestecata cu grija pentru a nu fi rupte pastaile.
- cand puiul, cartofii si fasolea s-au racit complet, se adauga peste ele un dressing din smantana, sare si menta sau Knorr tzatziki. Se amesteca usor pana ce smantana a patruns peste tot.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii