Mod de preparare:
Se taie salata verde marunt , se aseaza intr-un vas .
Rosiile taiate felii subtiri si castravetii taiati rondele se pun peste .
Sunca si ardeiul se taie fasii subtiri si se adauga si ele;
Adauga maslinele, ouale taiate rondele si telemeaua rasa .
Din zeama de lamaie si ulei faci un sos pe care il sarezi dupa gust si il adaugi peste salata;
folosim si dressingul konor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii