Salata din dovlecei cu fructe si sos de branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii
  • 1 dovlecel
  • 2 caise
  • 2 prune
  • 2 mere
  • 1/2 banana
  • Pentru sos
  • 4 linguri branza de vaci
  • ' 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • zahar sau miere de albine
  • sare

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se spala si se taie feliute subtiri.

Fructele se curata de samburi sau coaja, dupa caz, si se taie bucati potrivite. Se pun toate intr-un castron.

Separat, se prepara un sos, frecand energic branza de vaci cu smantana, la care se a-dauga treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie.

Se potriveste gustul cu sare si un strop de zahar sau miere de albine, dupa care se toarna peste a-mestecul din castron.

Se consuma imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor