Se curata dovlecelul, se spala si se taie feliute subtiri.
Fructele se curata de samburi sau coaja, dupa caz, si se taie bucati potrivite. Se pun toate intr-un castron.
Separat, se prepara un sos, frecand energic branza de vaci cu smantana, la care se a-dauga treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie.
Se potriveste gustul cu sare si un strop de zahar sau miere de albine, dupa care se toarna peste a-mestecul din castron.
Se consuma imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii