Adaugati fasolea si putina sare in apa fiarta si fierbeti inabusit timp de 8-10 minute, pana cand fasolea se inmoaie. Scoateti fasolea si scurgeti-o. Se pune fasolea intr-o tigaie, se adauga untul si salotele. Se prajesc usor salotele, fara a se inchide la culoare. Se adauga si tarhonul, sarea si piperul, se soteaza rapid si se serveste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii