Se curata fasolea, se spala si se fierbe in apa cu sare.
Se strecoara si se asaza intr-o salatiera mare. Salata se spala foaie cu foaie sub jet de apa rece, apoi se zvanta si se rupe in bucati. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii subtiri, iar carnea de pui se fierbe si se taie in fasii.
Separat, se prepara sosul, amestecand energic uleiul, otetul, miezul de nuca macinat, sare si piper, dupa gust.
Se asaza pe un platou frunzele de salata, fasolea verde, feliile de ciuperci, bucatile de carne de pui, iar peste toate se toarna sosul vinegreta cu nuci. Se serveste imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii