Reteta postata pe: 02 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg peste sarat (afumat), 600 g ceapa, 200 g morcovi, 50 ml ulei, 25 ml otet, 200 g masline, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Pestele se desareaza in apa rece, se dezoseaza (fileteaza) pe lungimea coloanei vertebrale si se taie bucati egale. Ceapa se curata, se spala, si se taie rondele (inele). Morcovii se curata, se spala si se trec prin razatoarea cu orificii mijlocii. Maslinele se spala si se amesteca cu ceapa, morcovii, uleiul, oţetul diluat cu putina apa. Se asaza componentele amestecate bine pe platou, deasupra se pun bucatile de peste intr-o forma estetica. Se serveste ca salata rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din peste sarat cu ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se scurge bine tonul, dupa care se freaca cu unt. Dupa ce s-au omogenizat se adauga mararul si castravetii
1 vot
2 comentarii
10 min
Se spala bine salata,se taie fasii marunte,se amesteca cu tonul,cu porumbul scurs bine si cu maslinele.Se
7 voturi
5 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate