Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
400 gr. piept de pui fiert, 300 gr. cartofi fierti, 100 gr. masline curatate, 3-4 catei de usturoi, 7-8 linguri de maioneza, patrunjel verde proaspat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui fiert se taie in lamele subtiri. Cartofi fierti in coaja sa curata si se taie cubulete mici. Pieptul de pui taiat, cartofii cubulete si maslinele se pun toate intr-un castron. Peste ele se pune maioneza si usturoiul pisat; se amesteca bine si se lasa la rece. Patrunjelul verde se pune peste salata inainte de a o servi la masa.
Se serveste rece, ca aperitiv
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din piept de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Cand s-a fiert si racit
24 voturi
2 comentarii
50 min
Reteta se prepara in 3 etape:
1. Pieptul de de pui= se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza
18 voturi
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate