Se pune la fiert pieptul de pui ,iar intre timp :se taie avocado in doua (pe lungime),se scoate samburele si cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul de avocado se taie cubulete si se pune intr-un bol.Dupa ce pieptul de pui sa fiert se taie cuburi se adauga cu miezul de avocado apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Pentru dresing:se amesteca smantana cu maioneza ,iaurt, coneac si sare piper dupa gust.Se pune in crusta de avocado pieptul de pui cu miezul de avocado si se pun in farfurie pe un pat de salate verde,iar la sfarsit de adauga dresingul si se orneaza cu rosii cherry,patrunjel si ardei taiat cubulete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii