Se pune la fiert carnea si ficatul,iar separat se fierbe sfecla rosie in coaja.Se taie cubulete carnea fiarta,castravetele si gogosarul,ceapa se taie inele iar maslinele feliute.Sfecla se curata si se taie cubulete,apoi se amesteca cu celelalte ingrediente taiate,cu sare,hreanul ras,piper si maioneza.Se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza dupa preferinta cu feliute de sfecla,masline,gogosar si cu maioneza.Se tine 2-3 ore in frigider inainte de a fi adusa la masa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii