salata georgi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g de cascaval
  • 50 g branza
  • 3-4 masline
  • 2 rosii
  • 1 ou fiert
  • 1 ardei
  • 50 g piept de pui
  • 1 ardei
  • 1 salata verde
  • sare piper
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Se pune oul la fiert sa fiarba 5 minute in clocot, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie fasii. Se taie rosiile marunt. Se pune pieptul de pui la fiert, se taie ardeiul, salata verde, cascavalul cubulete. Dupa ce se termina pieptul de pui de fiert, se taie fasii si se adauga intr-un bol cu toate celelalte, dupa care se rade peste ele branza si se pun maslinele pentru a da un aspect. Se serveste cu sare si piper dupa gust, si un pic de ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise