Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 mai 2009
Ingrediente
8 cartofi decojiti si taiati felii, 8 felii subtiri de sunca slaba, 1 ceasca masline verzi, 2 lingurite otet, 1/2 ceasca patrunjel verde tocat, 4 cepe verzi (sau rosii) taiate rondele, sare si piper, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
1. Pune la fiert cartofii intr-o oala mare cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert, lasa-i sa se raceasca.
2. Taie-i apoi cubulete, adauga sunca, maslinele, patrunjelul si ceapa rondele. Amesteca otetul cu sarea si piperul si adauga-le salatei, dupa care poti servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata germana cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea
Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea
10 voturi
1 comentariu
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010
E buna...