Se desfac frunzele de salata, se spala bine, se lasa sa se scurga si se rup bucati, apoi se aseaza pe un platou.
Se taie rosia cubulete, castravetii in bucati mai groase, iar ridichile si ceapa in felii subtiri. Toate, impreuna cu maslinele intregi, se imprastie peste bucatile de salata. Se taie branza cubulete de circa 1 cm si se adauga la celelalte ingrediente.
Se pun intr-un borcan (care se inchide bine) uleiul, otetul, maghiranul, sarea si piperul si se scutura bine de tot. Sosul astfel preparat se toarna peste salata doar inainte de-a o servi. La ingredientele indicate mai sus, se mai pot adauga fasii de ardei gras si sardele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii