Se curata ceapa si se taie marunt, iar patrunjelul verde, spalat si zvantat, se toaca. Se amesteca amandoua cu carnea tocata, sarea, piperul si 1/2 lingurita de maghiran si se framanta bine. Cu palmele ude se fac circa 16 chiftelute si se prajesc aproximativ 7 minute in 2 linguri de ulei incins.
Se spala rosiile si se taie in 4 sau in 8. Castravetele curatat se taie felii, iar salata verde, spalata si zvantata, se rupe bucati potrivite ori se taie fasii.
Se bate otetul cu uleiul ramas, cu restul de maghiran, cu sare si cu piper si se toarna peste legume. Se incorporeaza maslinele, se mai gusta o data salata de sare si piper si se serveste cu chiftelutele fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii