Se spala salata, se zvanta si se taie fasii. Se amesteca uniform cu sosul de mustar cu tarhon. - Se taie pieptul de pui in fasii subtiri si se rumeneste in untul bine incins. Se scoate carnea pe o farfurie. In acelasi unt se pun sa se prajeasca usor si crevetii scosi din conserva, trecuti repede printr-un jet de apa si bine scursi. Se scot si ei pe farfuria cu piept de pui.?In grasimea ramasa se pune sucul de lamaie, se lasa sa se incinga putin, apoi se toarna peste carnea de pui si creveti, care se pun peste salata cu sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii