autor:

Fara foto

» » Salate

Salata in straturi

Autor: mary mihaltan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary mihaltan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
o cutie porumb,100g sunca,1-2 mere,6 oua,o cutie ananas,maioneza amestecata cu smantana sau iaurt.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbi ouale tari. Tai sunca, merele, ouale si ananasul cubulete. Pui la scurs porumbul si ananasul sa se scurga bine. Faci maioneza si o amesteci cu smantana sau iaurtul. Asezi primul strat de porumb, apoi maioneza, dar in strat subtire, sunca, din nou maioneza, marul, maioneza, ouale, maioneza, ananasul si ultimul strat de maioneza. O pui la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata in straturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu gaina si nuci in straturi

Salata cu gaina si nuci in straturi

Fierbem totul individual pieptul de gaina, morcovul,cartofii si oule. Cind sunt gata curatim legumele

76 voturi    13 comentarii
1h
Salate reci
Salata de post in straturi

Salata de post in straturi

- sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama

9 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • o cutie porumb,100g sunca,1-2 mere,6 oua,o cutie ananas,maioneza amestecata cu smantana sau iaurt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata greceasca