Fierbi ouale tari. Tai sunca, merele, ouale si ananasul cubulete. Pui la scurs porumbul si ananasul sa se scurga bine. Faci maioneza si o amesteci cu smantana sau iaurtul. Asezi primul strat de porumb, apoi maioneza, dar in strat subtire, sunca, din nou maioneza, marul, maioneza, ouale, maioneza, ananasul si ultimul strat de maioneza. O pui la rece.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii