Ouale fierte tari se curata si se taie sferturi. Papadia se spala, se scurge si se taie bucati mari. Mustarul se amesteca cu otetul, sarea, piperul, apoi cu uleiul putin cate putin batand cu furculita. Anghinarele se curata de cozi si frunze, se taie felii, se fierb in apa clocotita cu sare si zeama de lamaie si dupa ce s-au racit se taie bastonase. Tomatele se taie sferturi iar ardeiul bastonase. Se amesteca totul cu sosul de mustar si knorr salad dressing.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii